Lahmacun kokusu daha cezbedici, ıslak hamburger ise birdenbire “hak edilmiş bir ödül” gibi görünmeye başlar. İşte hafta sonu kaçamaklarına direnemeyeceğiniz 5 lezzet!
Neden tehlikeli? Ekmeğin sosla birleşip yumuşaması, sarımsağın ve kıymanın verdiği o yoğun lezzet, bir tane ile kalmayı imkânsız hale getiriyor.
Neden tehlikeli? "İncecik hamur, ne olacak?" diye başlanıp 3-4 lahmacuna uzanan klasik bir hikâye. Yanında buz gibi ayranla da tam bir keyif bombası.
Neden tehlikeli? Hamur, bol yağlı et ve erimiş kaşar üçlüsü, doygunluk sinyallerini bastırır. Bir dilim derken tepsi biter.
Neden tehlikeli? Tam bir “atıştırayım derken doyurur” klasiği. Özellikle çıtır ve taze yapıldıysa, durmak zor.
Neden tehlikeli? Çıtır dış yüzey, içindeki yumuşacık tavukla birleşince, özellikle sosla birlikte tam bir "yok böyle bir şey" anı yaratır.