Elmalı Muhallebi Kupları
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 30 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Elmalı Muhallebi Kupları Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Muhallebi için

Elmalı Muhallebi Kupları

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Kolayca uygulanabilen tatlı tarifleri arasında üst sıralarda. Elmaların kabuklarını soyup irice rendeleyin. Tavaya alıp üzerine toz şeker ilave edin ve kısık ateşte yumuşayıncaya kadar pişirin. İçine tarçın ve ceviz ekleyip karıştırın ve kupların dibine paylaştırın.

Süt, şeker, un ve vanilyayı bir tencereye alıp orta ateşte koyulaşıncaya kadar pişirin. Kuptaki elmaların üzerine ekleyin. Oda sıcaklığına gelince buzdolabına alarak soğutun. Soğuyunca üzerine iri çekilmiş ceviz serpiştirip, nane yapraklarıyla süsleyerek servis yapın.

Tarif Kategorileri

Sütlü Tatlılar Elmalı Tarifler Meyveli Tatlı Tarifleri Tatlı Tarifleri Çay Saati Tarifleri

Benzer Tarifler

Boiled Pudding Tarifi
Hindistan Cevizli Fırında Sütlaç Tarifi
Frambuazlı Trileçe Tarifi
Banh Flan (Vietnam Kremalı Karamel) Tarifi
Matcha Sütlaç Tarifi
Sütlaç Tarifi