SİTEDE GÖR
Anasayfa
Tarifler
Sütlü Tatlılar
Ege’Den İmbat Ferahlığı
Ege’Den İmbat Ferahlığı
Güncelleme tarihi:
07 Ekim 2025
Hazırlanma Süresi :
20 dakika
Pişirme Süresi :
20 dakika
Kaç Kişilik:
5 Kişilik
Malzemelere Geç
Yapılış Adımlarına Geç
Ege’Den İmbat Ferahlığı Tarifi İçin
Malzemeler
4 şeftali (Dilimlenmiş)
1 su bardağı süzme yoğurt
2 yemek kaşığı bal
2 yemek kaşığı limon suyu
4-5 yaprak taze nane
Ege’Den İmbat Ferahlığı
Nasıl Yapılır
Fotoğrafları Gizle
Fotoğrafları Göster
Yoğurt, şeftali, bal ve limon suyunu blender’dan geçirin. Buzu da naneyle birlikte ekleyip 15 saniye daha blender’dan geçirin. Servis bardaklarına paylaştırıp bekletmeden servis yapın.
Tarif Kategorileri
Öğle Yemeği
Ege Mutfağı Yemekleri
Sütlü Tatlılar
Soğuk İçecekler
Alkolsüz İçecekler
İçecek Tarifleri
Soğuk Alkolsüz Kokteyl
Diğer Tarifler
Benzer Tarifler
Fırında Süt Helvası Tarifi
Malva Puding Tarifi
Fincan Tatlısı Tarifi
Kestaneli Fırın Sütlaç Tarifi
Muhallebili Tel Kadayıf Tarifi
Balkabaklı Creme Brulee Tarifi