Çikolatalı Vişneli Magnolia
Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : 30 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

Çikolata ve vişnenin uyumunu, nefis magnolia kuplarında birleştirdik. Puding, yulaf ezmesi, akçaağaç şurubu ve bal ile hazırlanan çikolatalı vişneli magnolia tatlısını, rendelenmiş çikolata ve vişne ile süsleyebilirsiniz.

Orijinal magnolia tatlısı tarifine göz atmayı unutmayın.

Çikolatalı Vişneli Magnolia Tarifi İçin

Malzemeler

Puding için

Üzeri için

Çikolatalı Vişneli Magnolia

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Derin bir kaseye yulaf ezmesi, buğday patlağı, Ayçiçek yağı, bal, akçaağaç şurubu, tarçın ve tuzu alın. Malzemeler iyice özdeşleşene kadar karıştırın. 
  2. Yağlı kağıt serili fırın tepsisine yayın ve önceden ısıtılmış 150 derece fırında, ara sıra karıştırarak kurutun. Fırından alıp soğumaya bırakın.
  3. Puding için çikolata, vanilya, krema ve vişne hariç tüm malzemeleri bir tencereye alın. Bir çırpıcıyla sürekli karıştırarak koyulaşana kadar pişirin. Ateşten alıp çikolata ve vanilyayı ekleyin. 
  4. Çikolata eriyene kadar karıştırın. Ilınmaya başladığında kremayı ekleyip, ara sıra karıştırarak kabuk tutmamasını sağlayın. Vişneleri çekirdeklerini çıkartın. 
  5. Yulaf ezmesi karışımını elinizle ufalayın. Servis yapacağınız kuplara bir sıra puding, bir sıra yulaf, bir sıra vişne yayın. 
  6. Üzerine tekrar puding ve yulaf ezmesi karışımından koyun. Vişne taneleri ile süsleyin. Tüm kuplara aynı işlemi tekrarlayın. Buzdolabında yaklaşık 1 saat dinlendirip servis yapın.

Tarif Kategorileri

Sütlü Tatlılar Öğle Yemeği Çikolatalı Tatlı Tarifleri Meyveli Tatlı Tarifleri Tatlı Tarifleri

Benzer Tarifler

Nişastasız Sütlaç
Lotus Krema
Kaşık Tatlısı
Umm Ali Tatlısı
Piliç kazandibi
Diyabetik Muhallebi