Rulo Sucuk
Hazırlanma Süresi : -
Pişirme Süresi : -
Kaç Kişilik: 2 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Rulo Sucuk Tarifi İçin

Malzemeler

Rulo Sucuk

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Sarmısakların kabuklarını soyup ezin. Kıymayı bir kaba koyup tüm iç malzemede belirtilen baharat, kıyılmış soğan, sarımsak, çemen, salça ve zeytinyağı ile yoğurarak harcı hazırlayın. Malzemeyi ikiye ayırın. Yufkayı düz bir zemine yayıp iç harcını tüm yüzeye eşit olarak sürün. Yufkayı rulo şeklinde sarıp buzdolabında yarım saat dinlendirin. Yağı tavada kızdırın. Ruloyu 2 parmak genişliğinde verev keserek kızgın yağda, her iki tarafı kahverengileşinceye kadar kızartın. Yağını süzmek için kağıt havlu üzerine alın. Sıcak servis yapın. Afiyet olsun.

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Portakallı Revani
Bal Parmak Tatlısı
Yalancı Baklava
Tırtıl Baklava
Baklava Hamuru
Yulaf pare