Fıstıklı Parfe
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Fıstıklı Parfe Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Üzeri için

Fıstıklı Parfe

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Derin bir kapta, süt, kremşanti, toz puding, Antep fıstığı ve vanilyayı mikserle katılaşıncaya kadar iyice çırpın. Fırın kabına streç film yayın ve karışımı içine aktarın. Bir gece derin dondurucuda beklettikten sonra kalıptan çıkarın. Üzerini ince çekilmiş toz Antep fıstığı, ahududu ve nane yaprakları ile süsleyip servis yapın.

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Porsiyonluk Alman Pastası Tarifi
Adım Adım Büyürken: 1. Yaş Pastası Tarifi
Karaorman Pastası Tarifi
Sacher Pasta (Sachertorte) Tarifi
Tatlı Düşlerin Rengi: Frambuazlı Pasta Tarifi
Haşhaşlı Rulo Pasta Tarifi