Beyaz Çikolatalı Brest
Hazırlanma Süresi : -
Pişirme Süresi : -
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Beyaz Çikolatalı Brest Tarifi İçin

Malzemeler

Hamur için

Dolgusu için

Beyaz Çikolatalı Brest

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Fırını 200 dereceye ayarlayın. Fırın tepsisine yağlı kağıt serin ve üzerine 6 tane 9-10 cm’lik daireler çizin. Su ve tereyağını tencereye alın ve kaynamaya bırakın. Unu tek seferde ekleyip tahta kaşıkla hızlıca karıştırın. Hamur tencerenin kenarlarına yapışıncaya kadar pişirin ve ocaktan alarak 3-5 dakika bekletin. Teker teker yumurtaları ekleyerek çırpın. Hamuru düz uçlu sıkma torbasına doldurup çizginin üzerine halka şeklinde sıkın ve 25-30 dakika pişirin. Soğumaya bırakın. Kremayı mikserle katılaşıncaya kadar çırpın. 100 gr çikolatayı benmari usulü eritin ve kremaya karıştırın. Meyvelerin yarısını doğrayarak bademlerle kremaya karıştırın. Brestleri enine ortadan ikiye kesin ve arasına krema doldurarak kapatın. Kalan çikolatayı eritip yağlı kağıttan yapılmış külaha doldurun ve üzerine sıkın. Pudra şekeri serpiştirip doğranmışmeyvelerle süsleyerek servis yapın.

 

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Fakir Pastası
Muhallebili Bisküvili Pasta
Diyabetik Pasta
Kış Pastası
Çıtır çıtır yaz pastası
Latte Pasta