Vişne Sulu Bar
Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : 40 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Vişne Sulu Bar Tarifi İçin

Malzemeler

Bar hamuru için

Vişne sulu dolgu için

Vişne Sulu Bar

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Bar hamuru için, tereyağını bir kaba alıp krema kıvamına gelinceye kadar çırpın. Pudra şekeri, un ve vanilyayı ekleyip çırpmaya devam edin. Karışımı yağlı kağıt serili dikdörtgen bir fırın tepsisine dökün. Önceden ısıtılmış 170 derece fırında pembeleşinceye kadar pişirin.
  2. Vişne sulu dolgusu için, yumurtaları ve toz şekeri bir karıştırma kabına alın. Toz şeker tamamen eriyinceye kadar iyice çırpın. Üzerine vişne suyunu ekleyip çırpmaya devam edin. Son olarak unu ilave edip iyice karıştırın. Fırından çıkardığınız barın üzerine döküp tekrar fırına verin. Fırının ısısını 140 dereceye düşürüp yaklaşık 20 dakika daha pişirdikten sonra fırından çıkarın.
  3. İstediğiniz büyüklükte kesin. Soğuduktan sonra servis yapın.

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler Öğle Yemeği Akşam Yemeği

Benzer Tarifler

Elma Reçeli Tarifi
Elmalı Rulo Pasta Tarifi
Mandalinalı Puding Tarifi
Elmalı Şarlot Tarifi
Apple Strudel Tarifi
Tam Ölçülü Elmalı Turta Tarifi