Şeftalili Ve Elma Sulu Jel Tatlı
Hazırlanma Süresi : -
Pişirme Süresi : -
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Şeftalili Ve Elma Sulu Jel Tatlı Tarifi İçin

Malzemeler

Şeftalili Ve Elma Sulu Jel Tatlı

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Suyu hafifçe ısıtın ve toz jelatini ekleyip karıştırın. Elma suyunu ilave edin. Şeftalinin kabuklarını soyup küp şeklinde doğrayın. Jelatinli karışımı servis kaselerine paylaştırın. Küp kesilmiş şeftali ve böğürtlenleri ekleyin. Katılaşana kadar buzdolabında bekletin. Çırpılmış krema, şeftali dilimleri ve taze nane yaprağı ile süsleyip servis yapın.

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Çilekli Cheesecake Topları
Karamelize Ayva Tatlısı
Tufahija
Yaban Mersinli Kadayıf Tatlısı
Kızılcık Reçeli
Kızılcık Şerbeti