Karpuzlu Krokan Tart
Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : 10 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Karpuzlu Krokan Tart Tarifi İçin

Malzemeler

Karpuzlu Krokan Tart

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

80 gr margarini tavada eritip ılınmaya bırakın. 1 paket pötibör bisküviyi robotta ezip bir kaseye alın ve margarini ilave edip karıştırın. Alçak kenarlı fırın kabını yağlı kağıtla kaplayıp hazırladığınız bisküvili karışımı aktarın. Kaşığın tersi ile düzelterek kalıbın her tarafına eşit olarak yayın. Katılaşıncaya kadar buzlukta bekletin. 200 gr çikolatayı kırıp 1.5 çay bardağı süte ilave edin. Benmari usulü eritip ılınmaya bırakın. Bir yumurta akını kar gibi oluncaya kadar mikserle çırpın. 1 salkım üzümü önce yumurta akına sonra toz şekere bulayıp bir kenarda bekletin. Tartı buzluktan çıkarıp servis tabağına alın. Üzerine ılık çikolatayı yayıp tekrar buzluğa alın. Katılaşınca dolaptan çıkarıp dondurma kaşığı veya top şeklinde bıçakla soğuk karpuzdan parçalar kesin. Üzümlerle birlikte tartın üzerine yerleştirin. Dilimleyip servis yapın.

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Çilekli Cheesecake Topları
Karamelize Ayva Tatlısı
Tufahija
Yaban Mersinli Kadayıf Tatlısı
Kızılcık Reçeli
Kızılcık Şerbeti