İncirli Ve Üzümlü Zengin Jöle
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 3 saat
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
İncirli Ve Üzümlü Zengin Jöle Tarifi İçin

Malzemeler

İncirli Ve Üzümlü Zengin Jöle

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Lezzet'in yemek tarifleri gibi tatlı tarifleri de çok ilgi görüyor.

İncirleri halka şeklinde kesin. Üzümleri ortadan ikiye kesip çekirdeklerini çıkarın. Şeftali, kayısı, armut ve muzu soyup küçük doğrayın.

Muzlu jöleyi paketteki tarife göre hazırlayın. Kubbe şeklindeki bir cam kabın kenarlarını incir dilimleriyle döşeyin. Üzüm, kayısı, şeftali, muz ve armut dilimlerinin üçte ikisini ekleyip buzlukta katılaşıncaya kadar dondurun. 

Vişneli jöleyi paketteki tarife göre hazırlayıp üzerine ilave edin. Kalan meyveleri ekleyip buzlukta katılaşıncaya kadar bekletin. Servis yapmadan 5 dakika önce kabı buzluktan çıkarıp içi sıcak su dolu bir kabın içinde birkaç dakika bekletin. Elinizde hafifçe sallayarak servis tabağına ters çevirip alın. Üzerine hindistancevizi rendesi serpip servis yapın.

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Çilekli Cheesecake Topları
Karamelize Ayva Tatlısı
Tufahija
Yaban Mersinli Kadayıf Tatlısı
Kızılcık Reçeli
Kızılcık Şerbeti