Frambuaz Reçelli Beyaz Tatlı
Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 12 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Frambuaz Reçelli Beyaz Tatlı Tarifi İçin

Malzemeler

Frambuaz Reçelli Beyaz Tatlı

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Lezzet'in tatlı tarifleri arasında en çok ilgi görenlerden biri. Yaprak jelatinleri soğuk su dolu bir kapta ıslatıp yumuşaması için bekletin. Meyveleri soyup zar şeklinde kesin. Krema, şeker ve vanilyayı bir tencerede sürekli karıştırarak bir taşım kaynayıncaya kadar pişirin. Ocaktan alıp yumuşamış jelatinleri avucunuzda sıkarak karışıma ilave edin. Bir tahta kaşık yardımıyla jelatinler tamamen eriyinceye kadar karıştırın. Ilınmaya bırakın. Dikdörtgen bir kek kalıbının içine ılınmış karışımın dörtte birini dökün. Bu şekilde 15 dakika bekletin ve üzerine ince dilimlenmiş meyvelerin yarısını dizin. Bu işlemi malzeme bitene kadar tekrarlayın. Buzdolabında en az 2 saat bekletin. Frambuaz reçeli ve şeftali dilimleriyle süsleyip servis yapın.

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Çilekli Cheesecake Topları
Karamelize Ayva Tatlısı
Tufahija
Yaban Mersinli Kadayıf Tatlısı
Kızılcık Reçeli
Kızılcık Şerbeti