Bohçada Elma Tatlısı
Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : 30 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Bohçada Elma Tatlısı Tarifi İçin

Malzemeler

Hamuru için

İç harcı için

Pişirmek için

Bohçada Elma Tatlısı

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Lezzet'in yemek tarifleri gibi tatlı tarifleride çok ilgi görüyor. Elmaları rendeleyin ve şekeri ilave edip tencerede 7 dakika pişirin. Karışıma ceviz, tarçın ve üzümü ilave edip 3 dakika daha pişirin. Hamur için tüm malzemeyi bir kapta yoğurun. Ceviz büyüklüğünde parçalar kopararak yuvarlak şekilde açın. Soğuyan elmalı karışımı yuvarlaklara paylaştırın. Hamurlara bohça şekli verin. Buzlukta 1 saat dondurun. Tencerede 25 dakika pişirin. Pişen bohçaları tencereden alıp pudra şeker serperek servis yapın.

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Karamelli Elma Kreması
Meyve pestili
Meyveli smoothie bowl
Kivili Chia Puding
Mandalina Marmelatı
Böğürtlenli Şekersiz Dondurma