Armutlu Ve Frambuazlı Tatlı
Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : 30 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Armutlu Ve Frambuazlı Tatlı Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Hamuru için

Armutlu Ve Frambuazlı Tatlı

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Denenmiş yemek tarifleri sunan Lezzet'tin tatlı tarifleri listesinden iyi bir seçim. Armutların kabuklarını soyup küp şeklinde doğrayın ve şekerle birlikte tencereye alın. 10 dakika pişirin. Vanilya ve frambuazları ekleyip 3 dakika daha pişirin ve ocaktan alın. Karışımı küçük güveçlere paylaştırın.

Un, küp doğranmış tereyağı ve tuzu bir kaseye alıp parmak uçlarınızla yoğurun. Şeker ve fıstığı ekleyip karıştırın ve meyvelerin üzerine serpiştirin. 190 dereceye ayarlı fırında üzeri kızarıncaya kadar pişirin. Fırından çıkartıp ılınınca servis yapın.

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Meyve pestili
Kivili Chia Puding
Mandalina Marmelatı
Böğürtlenli Şekersiz Dondurma
Elmalı Galette
Çilekli Süt Turtası