Armut Marmelatı
Hazırlanma Süresi : 5 dakika
Pişirme Süresi : 2 saat
Kaç Kişilik: 8 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Armut Marmelatı Tarifi İçin

Malzemeler

Armut Marmelatı

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Armutların kabuklarını soyup küçük doğrayın ve mutfak robotunda çekerek püre haline getirin. Armut püresi, şeker, tuz, vanilya, kakule ve limon suyunu ekleyip orta ateşte kaynayıncaya kadar pişirin. Kaynayınca ocağın ateşini kısıp iyice katılaşıncaya kadar yaklaşık 2 saat pişirin. Servis yapın.

Tarif Kategorileri

Reçel Tarifleri Kahvaltılık Tarifler

Benzer Tarifler

Çilekli Cheesecake Topları
Karamelize Ayva Tatlısı
Tufahija
Yaban Mersinli Kadayıf Tatlısı
Kızılcık Reçeli
Kızılcık Şerbeti