Anason Kremalı Saint Tropez Keki
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 25 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Anason Kremalı Saint Tropez Keki Tarifi İçin

Malzemeler

Kreması için

Üzeri için

Anason Kremalı Saint Tropez Keki

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Hamur için yumurta ile şekeri köpük köpük olana dek çırpın. Sütü ve eritilip ılınmış margarini ekleyin, 1 dakika daha karıştırın. En son kuru malzemeyi ilave edip mikserle 1 dakika daha çırpın. Hazırladığınız kek hamurunu yağlanmış yuvarlak (Çapı 20-22 cm’lik) kek kalıbına dökün. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 35-40 dakika pişirip fırından alın.
  2. Kek soğuduktan sonra yatay bir şekilde ortadan ikiye kesin.
  3. Krema için tüm malzemeleri karıştırın. Kısık ateşte, yoğun bir krema kıvamını alana dek pişirin.
  4. Kekin taban kısmına pişirdiğiniz kremayı yayın ve üzerine ikinci katı yerleştirip, pudra şekeri serpin ve servis yapın.

Tarif Kategorileri

Çay Saati Tarifleri Kremalı Tatlılar Tatlı Atıştırmalık Tarifler Tatlı Kek Tarifleri Kek Tarifleri Öğle Yemeği

Benzer Tarifler

Borcamda Kek
Japon Sufle Pankek
Piyano Kek
Elmalı Rulo Kek
Mozaik Kek
Red Velvet Kek