Tarçınlı Dondurmalı Ve Lor Peynirli Köpüklü Şeftali
Hazırlanma Süresi : 35 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 5 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Tarçınlı Dondurmalı Ve Lor Peynirli Köpüklü Şeftali Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Dondurma için

Tarçınlı Dondurmalı Ve Lor Peynirli Köpüklü Şeftali

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Mevsim meyveleri ve dondurmanın muhteşem birlikteliği. Şeftalinin kabuklarını soyun ve çekirdeğini çıkarın. Tereyağı ile bir tavada şeker ve tarçını ilave edip 3 dakika pişirin.

Dondurma için, süt ve kremayı kaynatın. Toz şeker ve yumurta sarılarını karıştırın. Tarçın ilave edip sütle karıştırarak kaynatın. Buzlukta dondurun.

Lor peynirini krema ile köpük haline gelinceye kadar çırpın. Köpüğü servis tabağına alın. Şeftalileri ilave edip tarçınlı dondurmayla birlikte servis yapın.

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Tam Ölçülü: Dondurmalı İrmik Helvası Tarifi
Çilekli Sorbe Tarifi
Kolay Dondurma Tarifi
Karpuzlu Dondurma Tarifi
3 Malzemeli Limonlu Dondurma
Kurabiyeli Sandviç Dondurma