Kaymaklı Ve Cevizli Hurma Tatlısı
Hazırlanma Süresi : 10 dakika
Pişirme Süresi : 5 dakika
Kaç Kişilik: 8 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Kaymaklı Ve Cevizli Hurma Tatlısı Tarifi İçin

Malzemeler

Kaymaklı Ve Cevizli Hurma Tatlısı

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Hurmaları yanlarından bıçakla açarak, zedelemeden çekirdeklerini çıkarın. Teflon tavada yağı ısıtın ve hurmaları ekleyip 2-3 dakika harlı ateşte çevirin. Hurmaları bir kenara alıp ılıtın. Ilınan hurmaların içini bir çay kaşığı yardımı ile kaymakla doldurun ve kaymaklı kısmını kıyılmış ceviz içine batırarak servis tabağına alın. Ilık servis yapın.

Tarif Kategorileri

Çay Saati Tarifleri Kuruyemişli Tarifler Tatlı Tarifleri Tatlı Atıştırmalık Tarifler Pratik Tatlı Tarifleri Bayram Tatlıları Kaymaklı Tatlılar Atıştırmalık

Benzer Tarifler

Yaz Helvası
Gelin Çantası
Tiramisu Topları
Somloi Galuska
Pişmaniye
Un helvalı hurma tatlısı