San Sebastian Cheesecake
umay gür
19 Tarif       4 Takipçi
Hazırlanma Süresi : 35 dakika
Pişirme Süresi : 27 dakika
Kaç Kişilik: 12 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

Seveni çok olan San Sebastian Cheesecake’i evde denemeye ne dersiniz? Üstelik dışarda yediklerinizden çok daha fazla sevme garantili!

Ustasından san sebastian cheesecake tarifine ve nefis cheesecake tariflerine göz atmayı unutmayın.

San Sebastian Cheesecake Tarifi İçin

Malzemeler

San Sebastian Cheesecake

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Fırını 220 derece, fansız alt-üst ısıtmalı programa ayarlayarak önceden ısıtın.
  2. Labne ile toz şekeri mixer ile şekerler eriyene kadar çırpın.
  3. Yumurtaları karışıma tek tek ilave edip el çırpıcısı ile iyice karıştırın. (1 yumurta karışmadan değerini ilave etmeyin)
  4. Kremayı ilave edip çırpın, ardından unu da ilave ediyoruz ve homojen bir karışım elde edene kadar el çırpıcısı ile karıştırın.
  5. Fırın kağıdı ile kapladığınız kelepçeli kalıba karışımımızı dökün.
  6. Kalıbı önceden ısıttığınız fırının orta katına yerleştirip 27 dakika pişirin.
  7. Pişen cheesecake fırından ilk çıktığında sallanıyor olacak korkmayın, oda sıcaklığında soğusun ve ertesi güne kadar buzdolabında dinlendirip afiyetle tüketin
  8. Servis ederken sütlü çikolata tercih edebilirsiniz, süper oluyor.
  9. Ertesi güne kadar beklemeye sabrınız yoksa denendi, onaylandı bir sorun olmuyor.

Tarif Kategorileri

Çay Saati Tarifleri Kek Tarifleri Sizden Lezzetler Kremalı Tatlılar Sizden Tatlı Tarifleri

Benzer Tarifler

Creme Brüle
Churros
Mozaik pasta (Lotus kremalı)
Matcha çaylı ve yaseminli sütlaç
Dağ Kekikli Muhallebi
Karpatka