San Sebastian Cheesecake
doğukan öztemel iyi bir mutfak insanı hiçbir ayrım yapmaz ve her mutfağı ilgiyle öğrenip uygular
15 Tarif       12 Takipçi
Hazırlanma Süresi : 12 dakika
Pişirme Süresi : 50 dakika
Kaç Kişilik: 10 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

Pratikliğiyle ayrı, lezzeti ile ayrı sevilen san sebastianı kolayca yapabilirsiniz.


San Sebastian Cheesecake Tarifi İçin

Malzemeler

San Sebastian Cheesecake

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Derin bir kaseye labne ve şeker konularak mikserle iyice çırpılır.
  2. Çırpılan harca yumurtalar tek tek yedirilerek çırpılır.
  3. Un da eklenerek çırpmaya devam edilir.
  4. Son olarak sıvı krema eklenir ve çırpmaya devam edilir.
  5. En son vanilya ilave edilip 15-20 saniye çırpılır ve mikser kapatılır.
  6. 20-23 cm'lik kelepçeli kalıbın  içine ve kenarlarına yağlı pişirme kağıdı yayılır ve sıvıyağ ile biraz yağlanır.
  7. Cheesecake harcı kalıba dikkatlice dökülüp önceden ısıtılmış 200 derece fırında 45-50 dakika pişirilir.
  8. Pişen cheesecake fırında ağzı açık kalacak şekilde 30-35 dakika soğumaya bırakılır. Bu aşamada cheesecake biraz sönecektir, panik yapmayın.
  9. Cheesecake iyice soğuduktan sonra kelepçeli kalıptan kenarları dikkatlice açılıp servis tabağına alınır.
  10. İsteğe göre çeşitli meyvelerle süslenip servise hazır hale gelir. AFİYET OLSUN...

Tarif Kategorileri

Sizden Tatlı Tarifleri Tatlı Kek Tarifleri Sizden Lezzetler Çay Saati Tarifleri

Benzer Tarifler

Creme Brüle
Churros
Mozaik pasta (Lotus kremalı)
Matcha çaylı ve yaseminli sütlaç
Dağ Kekikli Muhallebi
Karpatka