Pelte
Çok sevdim Türk ve fırnsız talıları çok severim
3 Tarif       2 Takipçi
Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : 30 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Pelte Tarifi İçin

Malzemeler

Pelte

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Öncelikle derin bir tencereye süt, nişasta ve şekeri ekleyerek ocağı açın.
  2. Malzemeler pişene kadar karıştırın.
  3. Tatlının kıvamı koyulaşmaya başladığında ocaktan alın ve kaselere paylaştırın.
  4. Soğuması için buzdolabında 1 saat dinlendirin.
  5. Soğuyan tatlıların üzerine ceviz veya hindistan cevizi serpiştirerek süsleyin. Afiyet olsun.

Tarif Kategorileri

Sizden Lezzetler Tatlı Tarifleri Sizden Tatlı Tarifleri Sütlü Tatlılar

Benzer Tarifler

Creme Brüle
Churros
Mozaik pasta (Lotus kremalı)
Matcha çaylı ve yaseminli sütlaç
Dağ Kekikli Muhallebi
Karpatka