Zeytinyağlı Havuç
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 30 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Zeytinyağlı Havuç Tarifi İçin

Malzemeler

Zeytinyağlı Havuç

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Havuçların kabuklarını temizleyip verev kesin. Soğanı küp şeklinde doğrayın. Zeytinyağını tencerede ısıtın. Soğan ve havuçları 5 dakika kadar kavurun.
  2. Tuz, pirinç, şeker ve sıcak suyu ilave edip tencerenin kapağını kapatın. Pirinçler yumuşayıp suyunu çekinceye kadar pişirin.
  3. Ilınınca servis tabağı naalın. Üzerine kıyılmış dereotu serpip servis yapın. Afiyet olsun.

Daha fazla tarif önerisi için zeytinyağlılar sayfamızı ziyaret edin.

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Sebze Tarifleri Diyet Yemekleri Zeytinyağlı Yemek Tarifleri Vejetaryen Yemekleri

Benzer Tarifler

Ege Usulü Zeytinyağlı Kereviz Tarifi
Zeytinyağlı Ayva Tarifi
Zeytinyağlı Kabak Yemeği Tarifi
Zeytinyağlı Pırasa Tarifi
Zeytinyağlı Kereviz Tarifi
Zeytinyağlı Kuru Fasulye Tarifi