SİTEDE GÖR
Anasayfa
Tarifler
Zeytinyağlı Yemek Tarifleri
Havuç Sote
Havuç Sote
Güncelleme tarihi:
19 Şubat 2024
Hazırlanma Süresi :
5 dakika
Pişirme Süresi :
20 dakika
Kaç Kişilik:
4 Kişilik
Malzemelere Geç
Yapılış Adımlarına Geç
Havuç Sote Tarifi İçin
Malzemeler
Malzemeler
4 havuç
3 yemek kaşığı zeytinyağı
Tuz
Karabiber
Üzeri için
2 yemek kaşığı zeytinyağı
1 çay kaşığı sumak
1 tatlı kaşığı kırmızı pul biber
Havuç Sote
Nasıl Yapılır
Fotoğrafları Gizle
Fotoğrafları Göster
Havuçları iri yuvarlaklar şeklinde doğrayın. Zeytinyağında kısık ateşte yaklaşık 20 dakika kavurun.
İyice yumuşadıktan sonra tuz ve karabiberini ekleyerek servis tabağına alın.
Zeytinyağını ısıtın, sumak ve kırmızı pul biberi ekleyin. Havuçların üzerine döküp servis yapın.
Tarif Kategorileri
Akşam Yemeği
Sebze Tarifleri
Diyet Yemekleri
Vejetaryen Yemekleri
Zeytinyağlı Yemek Tarifleri
Vegan Yemek Tarifleri
Öğle Yemeği
Benzer Tarifler
Baklalı & bezelyeli enginar
Nar ekşili zeytinyağlı pırasa
Zeytinyağlı mor lahana sarması
Erikli Semizotu
Pazı Yemeği
Brokoli yemeği