Havuç Sote
Hazırlanma Süresi : 5 dakika
Pişirme Süresi : 20 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Havuç Sote Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Üzeri için

Havuç Sote

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Havuçları iri yuvarlaklar şeklinde doğrayın. Zeytinyağında kısık ateşte yaklaşık 20 dakika kavurun.
  2. İyice yumuşadıktan sonra tuz ve karabiberini ekleyerek servis tabağına alın.
  3. Zeytinyağını ısıtın, sumak ve kırmızı pul biberi ekleyin. Havuçların üzerine döküp servis yapın.

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Sebze Tarifleri Diyet Yemekleri Vejetaryen Yemekleri Zeytinyağlı Yemek Tarifleri Vegan Yemek Tarifleri Öğle Yemeği

Benzer Tarifler

Baklalı & bezelyeli enginar
Nar ekşili zeytinyağlı pırasa
Zeytinyağlı mor lahana sarması
Erikli Semizotu
Pazı Yemeği
Brokoli yemeği