Köz Salata
Hazırlanma Süresi : -
Pişirme Süresi : -
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Köz Salata Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Sos için

Köz Salata

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Fasulyeleri buharda yumuşayıncaya kadar pişirin. Kabakları yıkayıp doğrayın. Tuz, karabiber, zeytinyağı ile karıştırıp ızgarada ya da döküm tavada pişirin. Sos için zeytinyağı, rendelenmiş sarımsak, tuz, karabiber, yenibahar, sirke ve pul biberi mutfak robotunda karıştırın. Kurutulmuş omatesleri ince şeritler halinde doğrayın.  Çam fıstıklarını tavada 1 çay kaşığı zeytinyağı ile kızarıncaya kadar kavurun. Fasulye, kabak, domates ve sos karışımını geniş bir kapta harmanlayarak servis yapın.

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Garnitürlü Makarna
Kinoalı Tabule Salatası
Karalahana salatası
Şalgamlı Kuskus Salatası
Yeşil elmalı salata
Narlı salata