Deniz Mahsulleri Salatası
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 2 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Deniz Mahsulleri Salatası Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Frambuaz sos için

Deniz Mahsulleri Salatası

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Lezzet yemek tarifleri arasında en fazla beğenilenlerden biri...

Sos için frambuaz ve üzüm sirkesini sos tenceresine alıp kaynatın. Frambuazlar yumuşayınca ocaktan alın. Süzüp soğumaya bırakın.

Soğuyunca balzamik sirke ile zeytinyağını ilave edip karıştırın. Akdeniz yeşilliklerini yıkayıp iyice süzün. Büyük bir kaseye alıp hazırladığınız frambuaz sosu ilave edin ve harmanlayın.

Zeytinyağını bir tavaya alıp ısıtın. Balıkları ve karidesleri zeytinyağında soteleyip tuz ve biberle tatlandırın.

Frambuaz soslu Akdeniz yeşilliklerini servis tabağına alıp üzerine zeytinyağında sotelenmiş balık ve karidesleri yerleştirin. Servis yapın.

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Garnitürlü Makarna
Kinoalı Tabule Salatası
Karalahana salatası
Şalgamlı Kuskus Salatası
Yeşil elmalı salata
Narlı salata