Armutlu Ve Pikan Cevizli Ispanak Salatası
Hazırlanma Süresi : -
Pişirme Süresi : -
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Armutlu Ve Pikan Cevizli Ispanak Salatası Tarifi İçin

Malzemeler

Armutlu Ve Pikan Cevizli Ispanak Salatası

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Kaşar peynirini küp şeklinde doğrayın. Ispanakları yıkayıp suyunu süzdürün ve geniş bir kabın içerisine alın. Armutları yıkayıp kuruladıktan sonra ince doğrayın ve ıspanaklara ekleyin. Pikan cevizi, yaban mersini ve kaşar peynirini serpiştirin. Keçi peynirli sos ile birlikte servis yapın.



Keçi peynirli sos için
150 gr keçi peyniri, yarım su bardağı kefir, 3 yemek kaşığı zeytinyağı, 1 su bardağı krema, ¼ su bardağı kıyılmış frenk soğanı, tuz, taze çekilmiş karabiber.

Bu lezzetli sos için malzemelerin hepsini karıştırmanız yeterli.

Tarif Kategorileri

Kuruyemişli Tarifler Vejetaryen Yemekleri Akşam Yemeği Diyet Yemekleri Salata Tarifleri Peynirli Tarifler

Benzer Tarifler

Garnitürlü Makarna
Kinoalı Tabule Salatası
Karalahana salatası
Şalgamlı Kuskus Salatası
Yeşil elmalı salata
Narlı salata