Çerkes Tavuğu
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Çerkes Tavuğu Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Sosu için

Üzeri için

Çerkes Tavuğu

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Tavuğu büyük bir tencerede haşlayın. Etleri kemiklerden sıyırıp küçük parçalara ayırın. Ceviz içlerine bayat ekmeği, dövülmüş sarımsağı ve baharatları ekleyip karıştırın. Yavaşça tavuk suyu ekleyip mutfak robotunda ezin. Bir miktar zeytinyağı ekleyin. Boza kıvamına gelene kadar mutfak robotunda karıştırmaya devam edin. Hazırladığınız sosa tavuk etini ekleyerek karıştırın. Zeytinyağı ve kırmızı biberi tavada ısıtın. Ceviz parçaları ve biberli zeytinyağıyla süsleyerek servis yapın.

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

5 Dakikada Humus
Turp Mezesi
Patates Tarator
Hatay Usulü Humus Tarifi
Fasulye Piyazı
Kebapçı Usulü Soğan Mezesi