Balık Uçtu
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Balık Uçtu Tarifi İçin

Malzemeler

Balık Uçtu

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Keyifli vakitlerin en lezzetli eşlikçileri mezelerle davet sofralarınızı süsleyin. Soğanların kabuklarını soyup piyazlık doğrayın. Yayvan bir tavaya zeytinyağını aktarın. Soğanları ilave edip soteleyin. Şeker, tarçın, kuş üzümü, dolmalık fıstıkları ilave edip birkaç dakika daha soteleyin. Domateslerin kabuklarını soyup halka kesin. Soğanların üzerine yerleştirip tuz serpin. Tavanın kapağını kapatıp kısık ateşte domatesler suyunu bırakıp çekinceye kadar pişirin. Soğuyunca servis yapın.

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Meze Tarifleri

Benzer Tarifler

5 Dakikada Humus
Turp Mezesi
Patates Tarator
Hatay Usulü Humus Tarifi
Fasulye Piyazı
Kebapçı Usulü Soğan Mezesi