Şinitzel Burger
Hazırlanma Süresi : 10 dakika
Pişirme Süresi : 10 dakika
Kaç Kişilik: 2 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Şinitzel Burger Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Şinitzel için

Kızartmak için

Sosu için

Şinitzel Burger

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Tavuk göğüs etlerini ortadan ikiye kesin. Sırasıyla un, çırpılmış yumurta ve galeta ununa bulayıp kızgın yağda kızartın.
  2. Kağıt havlu üzerine alarak fazla yağını çektirin. Sosu için gerekli olan tüm malzemeyi bir kasede tüm malzeme iyice özdeşleşene kadar çırpın.
  3. Ekmekleri yapışmaz yüzeyli bir tavada hafif kızartın. Salatalık turşularını ince uzun, turpu ince yuvarlak dilimleyin.
  4. Kızarttığınız ekmek dilimlerinden bir tanesinin üzerine sostan sürün. Üzerine sırasıyla salatalık turşusu ve bir parça şinitzel yerleştirin.
  5. Tekrar sos sürüp bir ekmek dilimi daha yerleştirin tekrar sos sürüp turşu ve turpu yerleştirin. Son olarak sostan gezdirip bir dilim ekmekle üzerini kapatın.
  6. Diğer sandviç içinde aynı işlemi tekrarlayıp sıcak servis yapın.

Tarif Kategorileri

Öğle Yemeği Sos Tarifleri Tavuk Yemekleri Hamburger Tarifleri Çocuk Yemekleri Kızartma Tarifleri Pratik Yemek Tarifleri Akşam Yemeği

Benzer Tarifler

Hedik
Karnabahar Turşusu
Tahinli mücver
Trakya keçi peynirli pancar
Kelek Turşusu
Kıyma Kavurma