Pastırmaya Sarılı Patates Paçası
Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : 20 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

Şef Deniz Orhun'dan davet sofralarınız için ara sıcak olarak sunabileceğiniz pastırmaya sarılı lezzetli patates tarifi ile karşınızdayız. Pastırma ve patates ile hazırlanan bu tarifi, kürdanlara batırarak sunabilirsiniz.

Pastırmaya Sarılı Patates Paçası Tarifi İçin

Malzemeler

Pastırmaya Sarılı Patates Paçası

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Patatesi mutfak robotundan geçirdikten sonra limon ile ovun ve sıvıyağ eklediğiniz bir tavada kavurmaya başlayın. Üzerine kekik ve sarımsağı ekleyin ve iyice yedirerek pişirin.
  2. Buğday nişastası, yumurta ve et suyunu bir kapta karıştırın ve patates tavasına ekledikten sonra hızlı bir şekilde karıştırın. 
  3. Son olarak tuz ilave ederek pişirin. Pişince şekil verin ve pastırmalara sararak servis edin.

Tarif Kategorileri

Farklı Sebze Yemekleri Pratik Yemek Tarifleri Patatesli Tarifler Tuzlu Atıştırmalık Tarifler Şarküteri Tarifleri

Benzer Tarifler

Hedik
Karnabahar Turşusu
Tahinli mücver
Trakya keçi peynirli pancar
Kelek Turşusu
Kıyma Kavurma