Ot Kurutma
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Ot Kurutma Tarifi İçin

Malzemeler

Ot Kurutma

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Taze otları kurutmak için mutfak ipiyle kök kısmından bağlayın. Hava akımı olan bir yerde, 2-3 hafta boyunca tavandan asılı tutarak kurutma işlemini gerçekleştirin. Sarımsakların da uzun ömürlü olmasını istiyorsanız aynı şekilde yüksek bir yerde asılı tutmanız gerekiyor.

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Lokanta Usulü Beyti Tarifi
Balkabağı Nugget Tarifi
Tencerede Lazanya Tarifi
Etli Karnabahar Yemeği Tarifi
Mantar Dolması Tarifi
Soğanlama Tarifi