Mantar Ve Bezelye Soslu Gnocchi
Hazırlanma Süresi : 10 dakika
Pişirme Süresi : 20 dakika
Kaç Kişilik: 2 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Mantar Ve Bezelye Soslu Gnocchi Tarifi İçin

Malzemeler

Mantar Ve Bezelye Soslu Gnocchi

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Gnocchi’yi kaynayan tuzlu suda yumuşayıncaya kadar haşlayın ve süzün. Mantarı küçük, biberleri şerit halinde doğrayın ve zeytinyağında soteleyin. Bezelye, kekik yaprakları, tuz, karabiber ekleyip birkaç dakika sotelemeye devam edin. Kremayı ilave edin ve yüksek ateşte biraz çekinceye kadar pişirin. Süzülmüş gnocchi’yi ekleyip karıştırın. Üzerine ince kıyılmış frenk soğanı ve pul biber serpiştirip servis yapın.

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Diyet Yemekleri Vejetaryen Yemekleri Sebze Tarifleri Pratik Yemek Tarifleri

Benzer Tarifler

Tencerede Lazanya Tarifi
Etli Karnabahar Yemeği Tarifi
Mantar Dolması Tarifi
Soğanlama Tarifi
Air Fryer’da Simit Tost Tarifi
Lavaş Cipsi Tarifi