Kuru Üzümlü Ve Fıstıklı Havuç
Hazırlanma Süresi : -
Pişirme Süresi : -
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Kuru Üzümlü Ve Fıstıklı Havuç Tarifi İçin

Malzemeler

Kuru Üzümlü Ve Fıstıklı Havuç

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Zeytinyağını tavada ısıtın. Havuçları temizleyip verev şeklinde doğrayın. Tavaya ekleyin ve soteleyin. Kuru üzümleri ve fıstıkları ilave edip iyice karıştırın ve pişirin. Kıyılmış maydanoz serpip servis yapın.

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Hedik
Karnabahar Turşusu
Tahinli mücver
Trakya keçi peynirli pancar
Kelek Turşusu
Kıyma Kavurma