Kışlık Taze Fasulye
Hazırlanma Süresi : 10 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Kışlık Taze Fasulye Tarifi İçin

Malzemeler

Kışlık Taze Fasulye

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Kabuğunu soyduğunuz domatesleri iri küpler halinde doğrayın. Kılçıklarını temizlediğiniz taze fasulyeleri üçe veya dört eşit parçaya bölün.
  2. Fasulyeleri büyük bir tencerede rengi değişene kadar yaklaşık 15 dakika kadar kavurun. Doğradığınız domatesleri ekleyin. Karıştırıp 5 dakika daha kavurun. Ocaktan alıp büyük bir tepsiye dökün. Soğuyunca kilitli poşetlere bir yemeklik (İki kişilik veya dört kişilik) olarak paylaştırın. İçindeki havayı boşaltarak poşetleri kilitleyin ve buzluğa yerleştirin.

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler Öğle Yemeği

Benzer Tarifler

Hedik
Karnabahar Turşusu
Tahinli mücver
Trakya keçi peynirli pancar
Kelek Turşusu
Kıyma Kavurma