Kakaolu Pastacı Kreması Tarifi
Selin Hıdır
2282 Tarif       1 Takipçi
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 40 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

Profesyonel pasta lezzetini evinize taşıyan bu kakaolu pastacı kreması tarifi, pastalarınıza gerçek pastane dokunuşu katar. İster krema torbasıyla kullanın ister iç dolgu yapın, bu kakaolu pastacı kreması tarifi yumuşaklığı ve kıvamı ile fark yaratır. Peki; kakaolu pastacı kreması nasıl yapılır? İşte tarifi ve malzemeleri...

Bir porsiyon kakaolu pastacı kreması kaç kaloridir?

Bir porsiyon kakaolu pastacı kreması 220 kaloridir.

Kakaolu Pastacı Kreması Tarifi Tarifi İçin

Malzemeler

Kakaolu pastacı kreması tarifi malzemeleri için alternatif öneriler:

Kakaolu Pastacı Kreması Tarifi

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Tereyağı ve vanilin hariç tüm malzemeleri tencereye alın, çırpma teliyle karıştırın.
  2. Orta ateşte sürekli karıştırarak koyulaşana kadar pişirin.
  3. Göz göz olunca ocağı kapatın, tereyağını ve vanilini ekleyip karıştırın.
  4. Üzerine streç film temas edecek şekilde kapatın ve soğutun.
  Servis Önerisi
  • Kek, cupcake, milföy ve ekler dolgularında kullanılır. Muzlu veya vişneli pasta katları arasında idealdir.
  Püf Noktası
  • Kakaonun kalitesi kremanın rengini ve tadını doğrudan etkiler.
  • Kremayı çırparken tel çırpıcı yerine mikserle de havalandırabilirsiniz.
  • Soğuduktan sonra 1–2 yemek kaşığı krema veya sütle çırparak daha hafif yapabilirsiniz.

Tarif Kategorileri

Pratik Hamur İşi Tarifleri Pratik Tatlı Tarifleri Pratik Pasta Tarifleri Çay Saati Tarifleri

Benzer Tarifler

Tencerede Lazanya Tarifi
Etli Karnabahar Yemeği Tarifi
Mantar Dolması Tarifi
Soğanlama Tarifi
Air Fryer’da Simit Tost Tarifi
Lavaş Cipsi Tarifi