Haşhaş Paneli Sebze Buketi
Hazırlanma Süresi : -
Pişirme Süresi : -
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Haşhaş Paneli Sebze Buketi Tarifi İçin

Malzemeler

Haşhaş Paneli Sebze Buketi

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Et döveceği ile biftekleri inceltin. Sebzeleri şeritler halinde doğrayıp birkaç kaşık zeytinyağı ile soteleyin. Sebzelerden bir miktar alıp etlerin içine paylaştırın ve sıkıca rulo şeklinde sarın. Parmesan peyniri, galeta unu, haşhaş tohumu, kekik, tuz, karabiberi bir tabakta harmanlayın. Etleri önce çırpılmış yumurta akına, daha sonra pane harcına bulayıp kızgın yağda kızartın ve sıcak servis yapın.

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Hedik
Karnabahar Turşusu
Tahinli mücver
Trakya keçi peynirli pancar
Kelek Turşusu
Kıyma Kavurma