Garnitürlü Pilav Ve Bebek Havuç Sote Eşliğinde Chicken Kievski
Hazırlanma Süresi : -
Pişirme Süresi : -
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Garnitürlü Pilav Ve Bebek Havuç Sote Eşliğinde Chicken Kievski Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Bebek havuç sote için

Garnitürlü Pilav Ve Bebek Havuç Sote Eşliğinde Chicken Kievski

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Derin dondurucudan çıkardığınız chicken kievski’yi yağlı kağıt serili tepsiye dizin. Isıtılmış 180 derece fırında kızarıncaya kadar pişirin. Baldo pirinci derin bir kaba alıp yıkayın. Üzerini geçecek kadar ılık su ekleyip 20 dakika bekletin ve suyunu süzün. Tereyağı ile ayçiçek yağını tencerede ısıtın. Üzerine pirinci ekleyip 5-6 dakika orta ateşte kavurun. Üzerine 3 su bardağı tavuk suyu ve garnitürü ekleyip karıştırın. Tuzunu ilave ettikten sonra kaynamaya bırakın. Kaynamaya başlayınca tencerenin kapağını kapatıp kısık ateşte pişmeye bırakın. Pişen pilavın üzerini kağıt havlu ve tencerenin kapağını kapatarak 15 dakika demlemeye bırakın. Derin dondurucudan çıkarıp 10 dakika beklettiğiniz bebek havuçları derin bir kaseye alın. Üzerine zeytinyağı, ezilmiş sarımsak, taze kekik, biberiye, tuz ve karabiber ekleyip karıştırın. Tavayı ısıtın. Hazırladığınız bebek havuçları ekleyip 4-5 dakika orta ateşte soteleyin. Servis tabağına chicken kievski’yi alın. Yanına garnitürlü pilavı ve bebek havuçları ekleyip servis yapın.

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Hedik
Karnabahar Turşusu
Tahinli mücver
Trakya keçi peynirli pancar
Kelek Turşusu
Kıyma Kavurma