Fıstık Ezmeli Havuç
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Fıstık Ezmeli Havuç Tarifi İçin

Malzemeler

Fıstık Ezmeli Havuç

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Havuçların kabuklarını soyup kesmeden jülyen doğrayın ve büyük bir tavaya alın. Zeytinyağı ekleyip orta ateşte soteleyin. Soğumaya bırakın. Bir kapta fıstık ezmesi ve suyu pürüzsüz kıvama gelinceye kadar çırpın. Soya sosu, sirke, şeker, acı sos ekleyip karıştırın. Sotelenmiş havuçları sosa ekleyip iyice karışmasını sağlayın. Karışımı servis tabağına alıp üzerine kıyılmış taze soğan serpiştirin ve servis yapın.

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Kahvaltılık Çemen Tarifi
Lokanta Usulü Kırmızı Lahana Turşusu Tarifi
Soğanlı Patates Kavurması Tarifi
Kanada’dan Gelen Efsane: Poutine Tarifi
Kinoa Kısır Tarifi
Serinlik Vakti: Çilekli Limonata Tarifi