Elmalı Ve Ayvalı Crumble
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Elmalı Ve Ayvalı Crumble Tarifi İçin

Malzemeler

Hamuru için

Harcı için

Üzeri için

Elmalı Ve Ayvalı Crumble

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Unu, küp şeklinde doğranmış soğuk tereyağını ve pudra şekerini çukur bir kapta parmak uçlarınızla ovalayarak kum gibi olana kadar karıştırın. Elmaların ve ayvanın kabuğunu soyup küp şeklinde doğrayın. Kuşüzümünü, tarçını ve şekeri ilave edin. Hazırladığınız meyveli karışımı ısıya dayanıklı kaplara paylaştırın. Unlu karışımı meyvelerin üzerine bastırmadan serpin. En son, birer çay kaşığı tereyağı ilave edin. 170 dereceye ayarlı fırında, hamurlar kızarıncaya kadar pişirin. Fırından alıp üzerine vanilyalı dondurma ekleyip bekletmeden servis yapın.

Tarif Kategorileri

Çay Saati Tarifleri Tatlı Tarifleri Hamur İşi Tarifleri Meyveli Tatlı Tarifleri Diyet Tatlı Tarifleri Dondurmalı Tatlılar

Benzer Tarifler

Hedik
Karnabahar Turşusu
Tahinli mücver
Trakya keçi peynirli pancar
Kelek Turşusu
Kıyma Kavurma