Armutlu Ve Rokfor Peynirli Kanepe
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Armutlu Ve Rokfor Peynirli Kanepe Tarifi İçin

Malzemeler

Armutlu Ve Rokfor Peynirli Kanepe

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Küp doğranmış armuda zeytinyağı ekleyin. Yapışmaz yüzeyli tavada karıştırarak 5 dakika pişirin. Toz şekeri ekleyerek pişirmeye devam edin. Ceviz içini ilave ederek harcı soğumaya bırakın. Rokfor peyniri ve adaçayı yapraklarını armuda ekleyin. Çavdar ekmeklerini küçük kareler şeklinde kesin. Hazırladığınız armutlu karışımı üzerlerine paylaştırarak servis yapın.

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Tencerede Lazanya Tarifi
Etli Karnabahar Yemeği Tarifi
Mantar Dolması Tarifi
Soğanlama Tarifi
Air Fryer’da Simit Tost Tarifi
Lavaş Cipsi Tarifi