Adaçaylı Ve Bezelyeli Ravioli
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Adaçaylı Ve Bezelyeli Ravioli Tarifi İçin

Malzemeler

Adaçaylı Ve Bezelyeli Ravioli

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Kaynayan tuzlu suda raviolileri yumuşayıncaya kadar haşlayıp süzün. Tereyağı ve zeytinyağını tavaya alıp eritin ve rengi hafif sararıncaya kadar orta ateşte bekletin. Adaçayı yaprakları, bezelye, tuz ve karabiberi ekleyip birkaç dakika yüksek ateşte soteleyin. Raviolileri karışıma ekleyip birkaç dakika pişirin ve servis tabaklarına alın. Üzerine parmesan peyniri ile roka yaprakları serpip sıcak servis yapın.

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Tencerede Lazanya Tarifi
Etli Karnabahar Yemeği Tarifi
Mantar Dolması Tarifi
Soğanlama Tarifi
Air Fryer’da Simit Tost Tarifi
Lavaş Cipsi Tarifi