Zerdeçallı Bulgur
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 45 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Zerdeçallı Bulgur Tarifi İçin

Malzemeler

Zerdeçallı Bulgur

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Tereyağını bir tencerede eritin. Yemeklik doğradığınız soğanı ekleyin ve pembeleşene kadar kavurun. Bulguru ve et suyunu ekleyin. Tüm baharatları ve tuzunu ilave edip karıştırın. Tencerenin kapağını kapatıp kısık ateşte pişirin. Ocaktan aldıktan sonra bir süre demlendirin. Servis tabağına alıp sıcak olarak servis yapın.

Tarif Kategorileri

Öğle Yemeği Pilav Tarifleri Bakliyat Tarifleri

Benzer Tarifler

Melek Pilavı
Mor havuçlu pilav
Tuy Palovi
Mesfouf
Sarımsaklı pilav ve köy tavuğu
Salçalı Pilav