Tavuk Etli Ve Kırmızı Biberli Pilav
Hazırlanma Süresi : -
Pişirme Süresi : -
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Tavuk Etli Ve Kırmızı Biberli Pilav Tarifi İçin

Malzemeler

Tavuk Etli Ve Kırmızı Biberli Pilav

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Kıyılmış soğanı tencereye alın. Zeytinyağı ekleyip orta ateşte 1 dakika kavurun. Kıyılmış sarımsağı ve rendelenmiş zencefili ekleyerek 2 dakika kavurun. Karışıma küp doğradığınız tavuk etlerini de ekleyerek kavurmaya devam edin. Pirinci, ince dilimlenmiş kırmızıbiberi, mısırı, köri sosu ve tuzu ilave ederek yüksek ateşe 1 dakika karıştırın. Yumurtaları derin bir kasede çırpın. Tavuk etli pilava çırpılmış yumurtayı ekleyerek yumurtalar hafif pişene kadar ateşte bekletin. Servis yapın.

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Tavuk Yemekleri Pilav Tarifleri Diyet Yemekleri

Benzer Tarifler

Melek Pilavı
Mor havuçlu pilav
Tuy Palovi
Mesfouf
Sarımsaklı pilav ve köy tavuğu
Salçalı Pilav