Susamlı, Çörek Otlu Ve Kuru Üzümlü Pilav
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 30 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Susamlı, Çörek Otlu Ve Kuru Üzümlü Pilav Tarifi İçin

Malzemeler

Susamlı, Çörek Otlu Ve Kuru Üzümlü Pilav

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Tereyağını tencerede eritip pirinci kavurun. Susam ve çörek otunu ekleyip kavurmaya devam edin. Kuru üzüm, su ve tuzu ekleyip kısık ateşte pirinçler yumuşayana kadar pişirin. Bir süre demlendirip servis yapın.

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Vejetaryen Yemekleri Pilav Tarifleri

Benzer Tarifler

Trüf Mantarlı Risotto
Yumurtalı Sebzeli Pilav
Bademli Enginarlı Pilav
Karidesli Bulgur Pilavı Tarifi
Demleme Usulü Bulgur Pilavı
Sokak Pilavı Tarifi