Pancarlı Ve Kestaneli Bulgur
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 45 dakika
Kaç Kişilik: 2 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Pancarlı Ve Kestaneli Bulgur Tarifi İçin

Malzemeler

Pancarlı Ve Kestaneli Bulgur

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Soğanları incecik doğrayıp sıvı yağla birlikte kavurun. Bulguru ve ince kıydığınız kestaneleri ekleyip 10 dakika boyunca kavurun.
  2. İnce kıydığınız pazıyı ilave edin. 5 dakika sonra içine sıcak suyu ve pancar püresini ekleyin. Yüksek ateşte 1-2 dakika kaynatın. Daha sonra tencerenin kapağını kapatıp ateşi kısın.
  3. Bulgur suyunu çekince tencerenin kapağını açın. Tereyağını, rendelenmiş limon kabuğunu, tuzu ve karabiberi ekleyin. Karıştırıp tencerenin kapağını kapatın ve 5 dakika demlendirdikten sonra servis yapın.

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler Akşam Yemeği Öğle Yemeği

Benzer Tarifler

Melek Pilavı
Mor havuçlu pilav
Tuy Palovi
Mesfouf
Sarımsaklı pilav ve köy tavuğu
Salçalı Pilav