Kuruyemişli Ve Kuru Meyveli Pilav
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 35 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Kuruyemişli Ve Kuru Meyveli Pilav Tarifi İçin

Malzemeler

Kuruyemişli Ve Kuru Meyveli Pilav

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Basmati pirinci ılık tuzlu suda 20 dakika bekletin. Tereyağını tencerede eritin. Pirinci soğuk suyla yıkayıp tencereye alın ve tuzunu ekleyip birkaç dakika kavurun. Sıcak su ve tuz ilave ederek kapağını kapatıp kısık ateşte pişirin. Ateşten almadan önce hazırlamış olduğunuz kuru yemiş ve kuru meyveleri ekleyip harmanlayın. Pilavı demlendirip servis yapın.

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Pilav Tarifleri Vejetaryen Yemekleri Kuruyemişli Tarifler

Benzer Tarifler

Kestaneli Pirinç Pilavı Tarifi
Zerdeçallı Pirinç Pilavı Tarifi
Kavurmalı Pilav Tarifi
Soğanlı Pilav Tarifi
Kuş Üzümlü Pirinç Pilavı Tarifi
Mısırlı Basmati Pilavı