Eski Kaşar Peynirli Ve Bezelyeli Bulgur Pilavı
Hazırlanma Süresi : -
Pişirme Süresi : -
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Eski Kaşar Peynirli Ve Bezelyeli Bulgur Pilavı Tarifi İçin

Malzemeler

Eski Kaşar Peynirli Ve Bezelyeli Bulgur Pilavı

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Zeytinyağını tencerede ısıtın. Yıkadığınız kepekli bulguru ekleyip 3-4 dakika orta ateşte soteleyin. Bezelye ile rendelenmiş limon kabuğunu ekleyip karıştırın. 3 su bardağı sıcak su veya tavuk suyu, tuz ve karabiberi ekleyip kısık ateşte kapağı kapalı olarak pişirin. Bulgur pişince kağıt havlu ile üzerini kapatıp ocaktan alın ve 20 dakika dinlendirin. Pilavın üzerine kıyılmış dereotunu ekleyip karıştırın ve servis tabağına alın. Üzerine kaşar peyniri serpip servis yapın.

Tarif Kategorileri

Peynirli Tarifler Bakliyat Tarifleri Vejetaryen Yemekleri Pilav Tarifleri Diyet Yemekleri Akşam Yemeği

Benzer Tarifler

Melek Pilavı
Mor havuçlu pilav
Tuy Palovi
Mesfouf
Sarımsaklı pilav ve köy tavuğu
Salçalı Pilav