Pembe Sultan Makarnası
Hazırlanma Süresi : -
Pişirme Süresi : -
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Pembe Sultan Makarnası Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Krema için

Süslemek için

Pembe Sultan Makarnası

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Burgu makarnayı tereyağında hafif kavurun. Cevizi ilave edip karıştırın.
  2. Vişne suyunu ekleyip tencerenin kapağı kapalı şekilde kısık ateşte suyunu çekinceye kadar pişirin. Ocaktan alıp soğumaya bırakın.
  3. Krema için, süt, un, nişasta, yumurta ve şekeri tencereye alın. Kısık ateşte karıştırarak krema kıvamında pişirin.
  4. Ocaktan alıp soğumaya bırakın. Krem şanti, labne ve hindistancevizini ilave edip mikserle 10 dakika çırpın.
  5. Makarnayı 26 cm çapındaki bir kelepçeli kalıba alın. Üzerine hazırladığınız kremayı ilave edip kaşıkla yayın.
  6. Buzdolabında 4-5 saat bekletin. Servis tabağına alıp üzerini vişne sosu ve vişne taneleriyle süsleyin. Servis yapın.

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Pancarlı spagetti
Ravioli
Bal Kabaklı Penne Makarna
Linguni al tartufo (Yer mantarlı linguine)
Orechiette con gamberi (karidesli orecchiette)
Spaghetti alla bolognese