Makarnalı Omlet
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 30 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Makarnalı Omlet Tarifi İçin

Malzemeler

Makarnalı Omlet

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Makarnayı dişe gelecek şekilde haşlayın. Suyunu süzüp soğutup derin bir kabın içine alın. Üzerine ince dilimlediğiniz mantarı, ince kıydığınız maydanozu, bezelyeyi, mısırı, zeytinyağını, tuz ve karabiberi ilave edip harmanlayın. Ayrı bir kaseye yumurtaları kırıp çatal ile iyice çırpın. Üzerine kaşar peynirini ilave edip karıştırın. Sebzeli makarnanın üzerine yumurtalı harcı ilave edip karıştırın. Kelepçeli kek kalıbının tabanını çıkarıp üzerine yağlı kağıt serin. Kalıbı kapatıp kağıdı arasına sıkıştırın. Kalıbın kenarlarına margarin sürün. Harcı kalıbın içine dökün. Malzemenin birbirine işlemesi için 10 dakika bekletin. Önceden ısıtılmış 180-200 derece fırında 25-30 dakika pişirin. Sıcak servis yapın.

Tarif Kategorileri

Vejetaryen Yemekleri Kahvaltılık Tarifler Fırın Yemekleri Makarna Tarifleri Yumurtalı Tarifler

Benzer Tarifler

Pancarlı spagetti
Ravioli
Bal Kabaklı Penne Makarna
Linguni al tartufo (Yer mantarlı linguine)
Orechiette con gamberi (karidesli orecchiette)
Spaghetti alla bolognese