Vişneli Milföy Tatlısı
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 20 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Vişneli Milföy Tatlısı Tarifi İçin

Malzemeler

Vişneli Milföy Tatlısı

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Vişne, şeker ve vanilyayı bir sos tenceresine alın ve orta ateşte 5 dakika pişirin.
  2. Mısır nişastasını suyun içinde çözdürerek vişneye ekleyin ve 3-4 dakika daha pişirin.
  3. Ocaktan alarak soğumaya bırakın. Milföy hamurunu unlanmış zeminde merdane ile hafif inceltin ve her birini ortadan ikiye kesin.
  4. Vişne karışımını hamurların yarısının üzerine paylaştırın. Kalan hamurları üzerine kapatıp çatalla kenarlarına bastırın.
  5. Yağlı kağıt serili tepsiye dizin. Üzerine çırpılmış yumurta su karışımını fırça ile sürün.
  6. Çatal ile üzerine delikler açın ve 200 dereceye ayarlanmış fırında kızarıncaya kadar pişirin. Ilık servis yapın.

Tarif Kategorileri

Milföylü Tarifler Meyveli Tatlı Tarifleri Tatlı Tarifleri

Benzer Tarifler

Yumurtasız kurabiye
Krem Şantili Kurabiye
Cream puff
Ihlamur Çayı
Cold Brew
Chai Tea Latte